Teori, metoder og erfaring

I et forløb med mig vil du opleve en engageret og medlevende psykolog, som vil trække på relevant viden fra såvel teori som forskning og erfaring.

De primære terapeutiske retninger, som jeg læner mig op ad, er psykodynamisk forståelse, fænomenologien og den psykosomatiske psykologi, hvor sammenhænge mellem krop og psyke giver flere mulige veje at arbejde med de temaer, som er i spil for dig. Jeg har uddannelser inden for kognitiv adfærdsterapi, mindfulness, ACT og dertil inddrager jeg relevant viden fra det neuropsykologiske område.

Generelt er jeg funderet i socialpsykologien. Det betyder, at et samtaleforløb sætter spot på de relationer, som du indgår i – og hvad du næres af.

Mine psykoterapeutiske erfaringer er opnået i såvel privat praksis som en del af mit job som erhvervspsykolog: I mere end 20 år har jeg haft terapeutiske samtaler med voksne mennesker med udfordringer i såvel private som professionelle forhold. Jeg har haft samtaler med selvstændige, medarbejdere og ledere. Emnerne har bevæget sig fra forvaltning af egne personlige træk og udfordringer til håndtering af kriser og stress i forbindelse med arbejdslivet – og privat.